ie-net jongeren

ie-net jongeren

Ie-net jongeren is de jongerenafdeling van de ie-net ingenieursvereniging die focust op ingenieurs aan de start van hun carrière.

Wij organiseren activiteiten voor en door jonge ingenieurs (Young Potentials).
Je kan bij ons terecht voor opleiding en vorming, expertise en belangenverdediging, juridisch advies, loopbaanbegeleiding etc. Als jongeren organiseren we onder andere de Wetenschapsquiz, Young Potential Weekend, exclusieve bedrijfsbezoeken en verschillende workshops doorheen het jaar.

ie-net jongeren brengt jonge ingenieurs samen én steunt ze bij hun ontdekking van de arbeidsmarkt. Hierbij hebben we aandacht voor vragen die leven bij deze specifieke doelgroep, proberen we hen op een informele wijze samen te brengen en focussen we ook op de verdere ontwikkeling van essentiële vaardigheden en softskills.

 

ie-net ingenieursverenging

ie-net ingenieursvereniging vzw is de vereniging van alle ingenieurs in Vlaanderen. Een netwerk en contactplatform tussen  ingenieurs(studenten), industrie en samenleving. 

Door het jaar organiseren wij meerdere cursussen en events voor onze leden. Dit omvat bedrijfsbezoeken als ook culturele activiteiten, conferences en interactieve workshops.

Als organisatie streven wij er naar de beroepsbelangen van de ingenieurs te vertegenwoordigen en de waarde en rol van de ingenieur in de samenleving meer kenbaar en erkend te maken. Ons uitgebreid netwerk laat ook toe bruggen te bouwen tussen bedrijven, overheid en onderwijs.